A Revalid-sampontól és hajtoniktól gyorsabban nő a haj? Van valakinek vele tapasztalata?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 00:59
1/4 anonim válasza:
én csak a Revalid tablettát használtam, nekem se szebb nem lett tőle a hajam, se nem nőtt... ergo kidobtam 5500 forintot. (Y) (ennek ellenére nem mondom, hogy a sampon meg a hajtonik nem hatásosabb, nem tudom:)..)
viszont most elkezdtem ricinusolajat használni, kb 300 ft, és sokkal hatásosabb, az én tapasztalataim szerint:)
2/4 anonim válasza:
bánffy sampon és hajszesz. szintén hatásos, és nem csillagászati áron
3/4 anonim válasza:
Nekem kicsit gyorsabban nőtt a hajam a kapszulától. Havi 2cm-t. Amúgy kb. másfelet szokott.
4/4 anonim válasza:
Bánfi hajszesz ELVISELHETETLENÜL büdös!!! Esküszöm, inkább ülök még 1 órát a toaletten nagywc-zés után anélkül, hogy lehúznám a wc-t, minthogy a Bánfi hajszeszt szaglásszam! Iszonytos! Egyszer használtam, de még a törülközőt is egyből be kellett dobni a mosógépbe a használata után, mert annyira áradt belőle az a bűz. Ennél még egy szennyvíztelep is elviselhetőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!