Kinek mi a tapasztalata a Revalid haj és körömápoló kapszulával szemben?
Figyelt kérdés
mellékhatások,idő, hogy mennyi idő alatt hatott, mire hatott a legjobban.. :)2011. jan. 24. 18:25
1/4 anonim válasza:
hajra semmi, nem lett több, se vastagabb, körömre úgy ahogy, egy hónap múltán kevesebbet repedezik, de nem lehet örökké szedni.nem tudom mi kéne nekem nagyon reped a körmöm, meg mintha hámlana, úgy rétegekben jön le. (lakkok, erősítők semmit nem érnek, max. amíg frissen rajta van aznap még ok, de már jön is le és másnap megiont szakad valahol.))
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat!:) mennyi ideig szedted ?
2011. jan. 26. 15:10
4/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem sajnos egy betegség kapcsán kezdett el hullani a hajam és a bőröm is elég csúnya lett. Miután elkezdett növögetni a hajam az orvos azt mondta, hogy szedhetek Béres szépségvitamint ha szeretnék.
Egy félévig szedtem és nekem látható volt a javulás. A hajam szebb lett, fényesebb és a bőröm is kitisztul.
Szerintem ezek a szépségvitaminok ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, így mindegy melyiket veszi az ember.
Mindenkire más hatással van. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!