Hogyan lehet a hajat gyorsabban növeszteni? Hogyan lehet a haj növését felgyorsítani?
3 módszert tudok ajanlani ami bevalt:
1. szódabikarbona: Rakj a samponoba egy kanalnyit,jol razd ossze. Nagyon selymes es puha lesz tole a hajad valamint serkenti a novekedeset (nekem ez valt be a legjobban)
2. rizsviz: Fozz ki egy pohar rizst a szurd le a levet egy edenybe. Citromhejat vagy narancshejat (csak az illata miatt kell ugyanis maga a rizsviz egy ido utan kellemetlen szagu) vagj bele majd rakd be a hutobe par orara. Utana toltsd egy spriccelos flakonba es hajmusas utan meg a vizes hajadra fujd foleg a hajtoveknel. (Youtubernel lattam,bevalt nekem is, egy honap alatt 3-4cm-tert nott a hajam)
3. Ricinus olaj: Nekem ez is bevalt,bar kicsit macerasnak tartom,2-3 oblites is szukseges mire teljesen kimegy belole.
Lehet ilyen celra kulonbozo vitaminokat, etrendkiegeszitoket szedni. Keresgelj a neten, hatha talalsz szamodra megfelelot.
A ricinus olaj szerintem is jó, csak vigyazni kell vele, mert a tulzasba vitt hasznalata hasmenest okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!