Ajánlanátok valamit, amitől gyorsabban nő a haj?
Elsősorban sok vitamin és nyomelem szükséges. Ebből többet már nagyanyáink is alkalmaztak. Tojás hajmosáshoz kiváló. Oliva olajban pedig rengeteg vitamin van, a sörben pedig rengeteg vitamin. Utóbbiból lehet kevesebbet tenni, mert dauerolt hajat eredményezhet! A tojástól fényesebb is lesz! A fejbőr ápolása is fontos, hiszen hajhagymáink is ott vannak, oliva olaj ezért elengedhetetlen. de ez önmagában semmit sem ér, kell még egy titkos összetevő!
Elárulom mi lesz az, ne lepődj meg: vizelet. rengeteg nyomelemet tartalmaz ami a haj gyors és egészséges növekedéséért felelős. Hajnövesztő szeszekben is megtalálható, csak nem így hívják és kivonatként van jelen. Célszerű saját vizeletünket használni, nem idegenét. Ami fontos, hogy a reggeli első pisi legyen az, napközbeni már nem hozzá úgy a várt eredményt!
Az összetevők, azaz tojás, sör, olivaolaj, vizelet 1:1 arányban keverendő, én egy fél literes üvegben szoktam kb 2 decinyit készíteni és jól összerázni, egy hónapig kitart!
Remélem tudtam segíteni, majd számolj be az eredményről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!