Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szakáll, fan-, és hónaljszőr...

Szakáll, fan-, és hónaljszőr vágáshoz ugyanolyan nyírot használni rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Akarok majd venni egy szakállnyírót, és nem tudom ehez kellene-e még egy testszőrnyíró.

2019. febr. 22. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
én ugyanazzal csinálom
2019. febr. 22. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Ajànlott másikat használni.

Vagy ti fürdésnél is elöbb a seggeteket mossátok meg és utána az arcotokat?! 😂

Szoruljon belétek annyi igényesség hogy külön fejet használjatok. Vagy ha egyet hasznàltok akkor mossátok el alaposan.😅

2019. febr. 22. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Én egy '66os Gillettet használok arcszőrzetre, minden máshoz külön nyírót, illetve egy eldobhatós borotvát a golyóimnak és a gouch-nak

Soha nem használnám azt az arcomon ami a hónaljamhoz vagy a golyóimhoz ért, csak nem tűnik helyesnek :"D

2019. febr. 23. 01:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha gép akkor ugyanaz, ha borotva akkor arcra másik. Testszőrnyíróból minek kettő?
2019. febr. 23. 05:21
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
en uyganazzal vágoma seggszöröm,mint amivel az arcszöröm :D van mikor a seggször nyirás utan masnak vágoma hajat es jokat röhögök magamba :D
2019. febr. 23. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha megtísztitod, és csak te használod, szerintem elég az egy nyírógép.

De, van 5.000. ft alatt is azt hiszem, nem lehet gond hogy van mindegikre másik. Arc hónajnak az egyik, másik fenékre.

5 - ös Te poénkodsz velünk.

2019. febr. 24. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
isten biza 5 voltam :D
2019. febr. 24. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ez nem olyan mint a borotva, ami felsértheti a bőrt. Gondolom minden alkalommal fürdés után használod...
2019. febr. 28. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Közben, nem szeretem, ha bökdösi a lábam a leborotvált szőr xd
2019. márc. 1. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!