Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Haj ritkítás után mennyi idő...

Haj ritkítás után mennyi idő még a haj ugyanolyan állapotba kerül mint előtte volt?

Figyelt kérdés

Fodrászt váltottam. Nekem tépett ritkított fazonú a hajam, ezért kérdtem ritkítást is ahogy szoktam.

Iszonyatosan csúnya lett! Fényben szálkás, pici hajszálak látszanak, ráadásul göndörödésre hajlamos a hajam, ezért a reggeli pára elegendő ahhoz hogy úgy nézzek ki mint egy bárány. Mennyi idő kell ahhoz hogy rendbe jöjjön? 1 hete csinálták.

2018. szept. 19. 14:32
 1/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem egyszer ritkította meg iszonyatosan a fodrász, fél év kellett mire az eredeti állapotába visszaállt a hajam. Pedig oda jártam már 10 éve és mindig csak minimálisát ritkított az aljából de akkor random elkezdte tépni egy pengével a közepétől, azt hittem infarktust kapok...még jó hogy gyorsan nő a hajam. Azóta nem hozzá járok :D
2018. szept. 19. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor megnőnek a rövid hajszálak akkorára hogy nem állnak égnek. Én is kb fél évet tippelek, annyi alatt lenő minimum 5-6 centit. De addig is ahogy nő fokozatosan egyre jobb lesz a majd helyzet. Egyszer nekem is meg lett így ritkítva úgyhogy tudom milyen sz.rul tud kinézni.... többet ne menj ehhez a fodrászhoz
2018. szept. 19. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Én is mindig ritkìttatok a hajamból, de ìgy még sohasem nézett ki...az. Egész hajamnak száraz durva tapintása lett. Ez mért van?
2018. szept. 20. 20:56
 4/7 Metionin ***** válasza:
Mert összetörte. A ritkító ollóval/pengével is tudni kellene bánni.
2018. szept. 20. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
És ez rendbe jön ha ápolom, vahy csak ha lenől?
2018. szept. 21. 12:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Már mint az összetört rész, nem a pici hajszálak.
2018. szept. 21. 14:00
 7/7 Metionin ***** válasza:
Idővel rendbe jön, én vártam fél évet a ritkítás után, utána vágattam belőle és akkor mondta a fodrász csaj hogy nagyon össze volt törve a ritkított rész. Szóval az ápolás is segít de idővel érdemes elmenni egy picit vágatni valami normális fodrászhoz. Vagy ilyen split end kezelésre ami leszedi a töredezett végeket.
2018. szept. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!