Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlatok nagy dus hajra?

Mit ajánlatok nagy dus hajra?

Figyelt kérdés
Nagyon dus a hajam(lentre csatolok kepet) ez miadt szinte sehogy sem tudom hordani csak fel konytolva.. Es nem al jol nekem.. 3× volt mar ritkitva.. Szeretnek vele valamit kezdeni de foggalmam sincs hogy mit tudnék.. Tudom tudom mas orulne ha dus haja lenne.. De csak hiszitek..nem jo egyaltalan.. Legalabb is szerindtem

2018. jún. 30. 20:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
Drótkefét.
2018. jún. 30. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon dús, vastag szálú és göndör a hajam alapból, úgyhogy tudom, milyen. Ritkíttatni max. félévente szoktam, mert különben elvékonyodik a hajvég és szöszös lesz, egyébként meg vasalom - persze használok hővédőt. Aztán még arra gondoltam, hogy legközelebb lépcsőzetesre vágatom a hajam, mert állítólag kevesebbnek hat, ha nem egyforma hosszúságú. Levágatni nem nagyon szabad, inkább növeszteni kell, mert akkor a súlya lehúzza. Meg ha nagyon levágatod, akkor felugrik a haj és úgy néz ki, mintha parókád lenne. Nyáron nekem is muszáj összefognom vagy kontyba tűznöm, mert különben folyik rólam a víz alatta és az izzadságtól még csapzottabb kinézetű lesz.
2018. jún. 30. 20:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.. 2.kommentelo
2018. jún. 30. 20:12
 4/13 A kérdező kommentje:

2.kommentelő

Milyen hajvasalót használsz?

2018. jún. 30. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Nincs mit :) Amúgy csak az gondolja (esetleg), hogy milyen jó a dús haj, akinek nem az, mert sokkal több a meló vele. És a fodrászom is állandóan panaszkodik, hogy mire ennyi hajat körkefével megszárít meg kivasalgat, megfájdul a keze :D
2018. jún. 30. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Remington hajvasalóm van, 230 fokra állítható, de én csak 180-ra szoktam.
2018. jún. 30. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Esetleg tartós hajegyenesítés?
2018. jún. 30. 20:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki? Úgy könnyebb lenne segíteni.
2018. jún. 30. 21:00
 9/13 A kérdező kommentje:
A fodrászom azt mondta hogy nekem még nem lehetne mert tul fiatal vagyok hozzá ( 15 vagyok)
2018. jún. 30. 21:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Az előzőt a tartos hajegyenesitesre irtam
2018. jún. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!