Nem dávid kérdése:
Ér valamit az ön barnító krém?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 20:37
1/4 anonim válasza:
valamennyit igen, ha kis mennyiségben kened fel. persze azért ez nem ugyanaz a barnaság, amit napozással szerez az ember.nagy mennyiségben sárgít nagyon. de ha okosan használod, akkor valamit ér, igen.
2/4 anonim válasza:
Én még nem használtam (nem is fogom), de a mamám használ ilyeneket, ő mindig sárgás árnyalatú lesz tőle, csak foltokban barna.
3/4 anonim válasza:
én szoktam szerintem szép:) csak előtte tisztítsd meg a bőröd, radírozd le és ha egyenletesen szépen rákened tuti nem lesz foltos, csak a bénáknak foltos.
4/4 anonim válasza:
Önt lebarnítja! :)
Na komoylan! az önbarnító jó dolog, egészséges, csak az alényeg, mielőtt felkened radírozd le a tested... vékonyan egyenletesen vidd fel, és moss kezet. tényeg jó! bár amikor abbahagyod csunyán fog lekopni, mintha koszos lennél. de jobb mint a szoli... a bőrrák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!