Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon tág pórusokkal mit...

Nagyon tág pórusokkal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Használtam már rá többféle tonikot, pakolást, rendszeresen tisztítom a bőrömet, sok vizet iszok, hidratálom, de a pórusaim undorítóan tágak. Mit tudok vele tenni? Alapozó nélkül ki sem merek menni az utcára.
2019. febr. 17. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ah én is és még csak 16 vagyok ,én sok mindent kipróbáltam nekem eddig egyik sem hatott vagyis a boltiak közül ,a mézes pakolások jók ,hirdratálnak és szépítenek nagyon sok házi recept van a neten nézz körbe ,de a bolti kencéktől nekem csak rosszabb lett. Most is dermablend alapozót használok hogy fedjem a miteszereket ami nem tul jo a kozmetikus utan meg ra egy hetre ugyan olyan vagyok szval ,nem eri meg ,
2019. febr. 17. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! Kiprobalok valami mezes pakolat. En is csak 17 vagyok, es nagyon zavar.
2019. febr. 17. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az otthoni pakolások semmit nem érnek.

Szalicilsav, nekem mindig hatalmasak voltak, ettől sokkal kisebbek, tisztábbak.

The Ordinary-s a legjobb.

2019. febr. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!