Hallottatok már a napgombáról? Ami a bőrön megtapad a nyári melegben és pró pici pöttyök jönnek ki az ember hátán majd átterjed a mellkasra és a karokra.
Figyelt kérdés
Valami ötlet esetleg hogy mivel lehetne meggyógyítani? A bőrdoki adott valamit de nem használ semmit.. Valakinek volt már esetleg? Hogy múltak el?2010. júl. 1. 13:04
1/5 anonim válasza:
Barátomnak ilyen van a mellkasán már 3éve, szedett egy csomó gyógyszert meg kenegette mindennel amit felírt az orvos de semmi nem mulasztotta el. Ősszel és télen elmúlik,nem látszik semmi,de nyáron állandóan előjön neki.
2/5 anonim válasza:
Lehet tesómnak is ilyen van?Milyen színűek a pöttyök?
3/5 A kérdező kommentje:
Fehér színűek és amikor még nagyon pici a pötty akkor hámlás szerűen nagyobbodik. Nagyon csúnya! Először a hátamon aztán a mellkasomon!
2010. júl. 1. 16:12
4/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne valami hatásos megoldás,(jó pár hónapja vannak "foltjaim") 3 napja vettem a Lamisil krémet 2 hétig kell használni, hát nem tudom mi lesz. Én azt olvastam, h ezt kell használni a kezelés végén kicsit meg kell kaparni és ha már nem hámlik, akkor eltűnt a gomba, ezek után a fehér folt ott marad és majd össze kell barnítani a test többi részével. Nekem a mellkasomon van, ma nap érte, egy kicsit barnultam és a fehér foltok nagyon feltűnőek lettek a barnulás hatására. Szóval nem tudom ellehet-e valahogy tüntetni a foltokat, mert a gomba kiirtható, de a foltokkal mi lesz?
5/5 slilis válasza:
nagyon hatásos a szódabikarbóna-kb.1 dl vízhez 1 kiskanál -én három napon át kentem le azokat a részeket napi 1x , amit pár óra után letusolt magáról a párom-olcsó és pár nap alatt teljesen eltünt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!