Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hallottatok már a napgombáról?...

Hallottatok már a napgombáról? Ami a bőrön megtapad a nyári melegben és pró pici pöttyök jönnek ki az ember hátán majd átterjed a mellkasra és a karokra.

Figyelt kérdés
Valami ötlet esetleg hogy mivel lehetne meggyógyítani? A bőrdoki adott valamit de nem használ semmit.. Valakinek volt már esetleg? Hogy múltak el?
2010. júl. 1. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátomnak ilyen van a mellkasán már 3éve, szedett egy csomó gyógyszert meg kenegette mindennel amit felírt az orvos de semmi nem mulasztotta el. Ősszel és télen elmúlik,nem látszik semmi,de nyáron állandóan előjön neki.
2010. júl. 1. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet tesómnak is ilyen van?Milyen színűek a pöttyök?
2010. júl. 1. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Fehér színűek és amikor még nagyon pici a pötty akkor hámlás szerűen nagyobbodik. Nagyon csúnya! Először a hátamon aztán a mellkasomon!
2010. júl. 1. 16:12
 4/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne valami hatásos megoldás,(jó pár hónapja vannak "foltjaim") 3 napja vettem a Lamisil krémet 2 hétig kell használni, hát nem tudom mi lesz. Én azt olvastam, h ezt kell használni a kezelés végén kicsit meg kell kaparni és ha már nem hámlik, akkor eltűnt a gomba, ezek után a fehér folt ott marad és majd össze kell barnítani a test többi részével. Nekem a mellkasomon van, ma nap érte, egy kicsit barnultam és a fehér foltok nagyon feltűnőek lettek a barnulás hatására. Szóval nem tudom ellehet-e valahogy tüntetni a foltokat, mert a gomba kiirtható, de a foltokkal mi lesz?
2011. jún. 2. 22:25
 5/5 slilis válasza:
nagyon hatásos a szódabikarbóna-kb.1 dl vízhez 1 kiskanál -én három napon át kentem le azokat a részeket napi 1x , amit pár óra után letusolt magáról a párom-olcsó és pár nap alatt teljesen eltünt !!!
2012. júl. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!