Milyen hatásos hajnövesztő módszereket ismertek? Nektek mi vált be?
Kilencedikes vagyok, fenékig érő hosszú fekete hajam volt, de mivel gimibe jöttem, gondoltam beújítok. Levágattam, beszőkítettem, de rettenetesen megbántam, mert csak töredezik, vékonyodik a hajam, egyre rövidebb.
Már visszafestettem az eredetihez hasonló színre, azóta mintha kicsivel szebb lenne.
Viszont ez a vállig érő típus meg nem illik hozzám, sokan mondták már, hogy ez gáz nekem.
Vettem ricinusolajat, mert ismerősömnek bevált, most az van a fejemen, kíváncsi leszek az eredményre, mert sajnos elég sok rossz tapasztalatot is olvasok.
Néztem ezeket a Milva samponokat, de nem tudom, nem tűnik valami komolyan. Esetleg valaki használta már? Vagy bármilyen más hajnövesztő sampont?
Ricinusolaj+kókuszolaj
Hetente egyszer rákened a fejbőrödre, folpackba majd törölközőbe csavarod, rajta hagyod pár órát majd megmosod a hajadat.
Nálam eddig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!