Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek milyen ecsetelő vállt...

Kinek milyen ecsetelő vállt be pattanásra?

Figyelt kérdés
Milyen micellás vizet használtok? Arckrémet? Milyen tippjeitek vannak,hogyan ápoljam a bőrömet? Nem sok pattanásom van,hanem 2-3 de azok nagyon csúnyák.

2019. febr. 7. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
#7-es látszik, hogy fingod sincs miről beszélsz. Egy csomó minden okozhat pattanásokat. Hormon problémák, belső gyulladás, különböző betegségek. Ezeknek b*szhatod az egészséges étkezést, nem fog elmúlni akkor se. Persze segíthet de ne hidd, hogy csak ezen múlik minden. Ha neked nincs ilyen problémád, akkor örülj mert szerencsés vagy. Nem mindenki olyan, mint te.
2019. febr. 8. 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:
7-es! 6-os vagyok. Ez genetika kérdése. Nem attól szép a bőröd hogy sportolsz. Lehet hogy szerepet játszik de akinek hormonproblémája van vagy bármi egyéb, annak nem fog rendbejönni ilyenektől. Ha pl vese betegséged van, akkor arra szedsz gyógyszert, és kapsz kezelést, nem életmódváltással próbálod elintézni. Ha a bőröddel van valami gáz akkor a bőrödet ápolod (és kivizsgáltatod hogy mi okozza). Lehet hogy a tippjeid segítenek az általános egészségi állapoton, de nem célzottan a pattanásos bőrön.
2019. febr. 9. 10:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Én cssk egy jó ecsetelőt kerestem...:D de köszönöm mindenkinek aki hasznos választ adott! :)
2019. febr. 9. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!