Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Visszatérő - pattanás gondok?

Visszatérő - pattanás gondok?

Figyelt kérdés

Alapjában véve nem vagyok nagyon pattanásos típus, de ha egyet is észreveszek véresre marom, és nem tudom megállni...akárhogy mondom, hogy nem, akkor is odatéved a kezem, és mire észreveszem vérzik, amiből az következik hogy varas, sőt később heges, majd foltos lesz ami ugye eléggé csúnya.

Először azt hittem, hogy azért van mert unatkozom, és nincs ami lefoglaljon, azért csinálom, ennek megoldására kötni kezdtem, de semmivel nem lett jobb, vagy lehet, hogy idegességből "szedem szét a fejem"- szó szerint lassan, a legkisebb pattanás kinézetű dologból is akkora hatalmasat tudok csinálni h nagyon csúnya lesz..ráadásul heteken- sőt hónapokon keresztül meglátszik a helye.

Már azt is próbáltam, hogy bekenem valamivel, hogy addig se foglalkozom vele, mindhibába..és ahogy elmarom egyre -több és több jön ki...nagyon csúnyák..

Mit tehetnék?

2010. júl. 1. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tűzz ki kis célt magad elé. Pl. 1 órán keresztül nem nyúlok az arcomhoz. Ha sikerül, jutalmazd meg magad valami aprósággal.
2010. júl. 1. 00:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, na látod erre nem is gondoltam :), kipróbálom, és várom a többi mentőötletet, választ.
2010. júl. 1. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:
ha érzed,hogy vakarni kell a pattanásod akkor csinálj valami mást helyette..a lényeg,hogy tereld el a gondolataidat valami másra! és meglátod sokkal jobb lesz utána,hogy nem tetted meg.a végén lefogsz róla szokni.
2010. júl. 1. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
kerüld a tükröket :D én is hasonló problémával küszködök. elég mitesszeres a bőröm, hajlamos vagyok teljesen vörösre nyomkodni az arcom. hiába tiszta a kezem, illetve hiába kezelem le utána az arcom, néhány mindig begyullad, amitől egyre több és több pattanásom lett, majd újra rengeteg mitesszerem. ördögi kör ez. 2 hete nem piszkálom az arcom, bár majd bele halok, de azóta a gyulladás elmúlt róla, sokkal szebb lett az arcom. szóval csak akaraterő kérdése!
2010. júl. 1. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!