Visszatérő - pattanás gondok?
Alapjában véve nem vagyok nagyon pattanásos típus, de ha egyet is észreveszek véresre marom, és nem tudom megállni...akárhogy mondom, hogy nem, akkor is odatéved a kezem, és mire észreveszem vérzik, amiből az következik hogy varas, sőt később heges, majd foltos lesz ami ugye eléggé csúnya.
Először azt hittem, hogy azért van mert unatkozom, és nincs ami lefoglaljon, azért csinálom, ennek megoldására kötni kezdtem, de semmivel nem lett jobb, vagy lehet, hogy idegességből "szedem szét a fejem"- szó szerint lassan, a legkisebb pattanás kinézetű dologból is akkora hatalmasat tudok csinálni h nagyon csúnya lesz..ráadásul heteken- sőt hónapokon keresztül meglátszik a helye.
Már azt is próbáltam, hogy bekenem valamivel, hogy addig se foglalkozom vele, mindhibába..és ahogy elmarom egyre -több és több jön ki...nagyon csúnyák..
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!