Nők! Mennyire szokott bőrkeményedéses lenni a talpatok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 22:40
1/8 anonim 

válasza:

Nem durván, de ahhoz képest hogy naponta krémezem és hetente csiszolom mégse olyan szép.
2/8 anonim 

válasza:

Köszönöm.
Melyik rész a problémás?
Cipő csere nem javított?
3/8 anonim 

válasza:

Sarok.
Hiába hordok spéci cipőket a munkám miatt sokat kell állnom, napi 8-9 órát vagyok talpon fodrászként úgyhogy ez van.
4/8 anonim 

válasza:

Nekem a talpamon sosem volt bőrkeményedés. Pár éve a szűk cipő miatt a kis lábujjamnál lett bőrkeményedés. Azt hál istennek eltüntettem, így most más gond lett. A nagy lábujjam egy körme fáj. Úgy néz ki, hogy körömgomba. Most kezelem, de ha nem javul megyek dokihoz vele.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem a sarkamon eléggé meg szokott vastagodni a bőr. Néha kezdek vele valamit, néha nem, úgy se látszik. Nekem a reszelő nem vállt be, éles késsel egy jó fürdés után nagyon szépen le lehet húzni pár mozdulattal.
6/8 anonim 

válasza:

Sajnos ez jórészt genetika és alkat + életmód.
Én akármit csináltam 12-13 éves koromtól volt.
Most 30 évesen se más a helyzet, sok mindent próbáltam de hiába. Maximum lassitani tudom a kialakulását, de kb. 2hét és ugyanugy tele a sarkam, talpam. Pedikűrös se javított rajta, ugyanazt csinálja mint én itthon.
Nekem az vállt be, hogy beáztatom, ha felpuhult lábpengével leszedem 80%át, majd habkővel végig dörzsölöm. Nekem a csiszolók, reszelők, krémek, radírok semmit se értek.
Sajnos ez örök szenvedés.
7/8 Metionin 

válasza:

Nem igazán szokott, hetente habkővel átdörzsölöm azt csá.
8/8 anonim 

válasza:

Sarkamon van, a férjem mindig röhög rajtam mert az övé olyan mint egy csecsemőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!