JD FAN kérdése:
18 évesen normális, ha bőrkeményedéses a sarkam? Mivel lehetne kezelni?
Figyelt kérdés
Még nem annyira kemény,de nem tetszik,és nem tudom hogy ez csak nálam van-e így.Valami krémre gondoltam ellene2017. nov. 2. 23:01
1/9 Stilvoll válasza:
Bőrkeményedés bárminek bármikor lehet. Ez egy teljesen normális dolog. Lehet a boltokban krémet venni (rengeteg fajta van) vagy pedig veszel egy reszelőt és lereszeled.
3/9 anonim válasza:
Áztasd meg kenegesd. Egyébként bőrgyógyászhoz is elmehetsz, ő több tanácsot is tudna adni.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Elegendő, ha drogériában kapható sarokreszelőt vagy horzsakövet használsz minden vagy minden második zuhanyozásnál. Egyébként bőrtípustól és nyomástól függ a talp vagy sarok bőrének elszarusodása, vastagabb bőrű egyéneknél fokozott lehet.
6/9 anonim válasza:
Hát nekem heti rutinom, hogy beáztatom, lecsiszolom és bekenegetem.
7/9 anonim válasza:
Normalis. Nem csak a cipotol, hanem attol is lehet, hogy szaraz a borod a labadon...ha megfeleloen van hidratalva, akkor kevesbe alakul ki borkemenyedes.
De ahogy az elottem valaszolok irtak, drogerias labapolo termekekkel siman rendbe lehet tenni. Pl habko + sarok balzsam
9/9 anonim válasza:
Nyugi, ez nem korfüggő. Nekem is olyan lenne, ha nem reszelném sarokreszelővel! 1 hónapba 1x szoktam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!