Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Állítólag kipattogzott a...

Állítólag kipattogzott a bőröm a sok egészségtelen kajától. Hogy tűntethetném el? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. jún. 30. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:

állítólag?

nemtudom.. nekem alapból ilyen pöttyös a lábam, mázlid van ha neked csak átmeneti. :) mi örököltük és...ezvan:D

hát nemtudom, lehett mosogatószertől is, vagy ha tényleg mindenképpen kajától van akkor egyél rengeteg gyümölcsö, zöldséget és talán javul a helyzet.

2010. jún. 30. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem attól van, mert senkinek a családban nincs ilyen bőre.
2010. jún. 30. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy a kajától pattogtál ki? Ha igen, akkor igyekezz elhagyni az egészségtelen ételeket (italokat), és méregteleníts! Vannak nagyon jó méregtelenítő teakeverékek, de az egyszerű csalántea is kiváló! Mellette igyán sok folyadékot (vizet!).

Egyébként hogyan szőrtelenítesz? Nem váltottál módszert mostanában? Néhány pötty olyan, mindta szőrbenövés lenne. Ha az, akkor használj testradírt heti egyszer, és vigyázz, hogy nem száradjon ki a bőröd!

2010. jún. 30. 23:51
 4/7 A kérdező kommentje:
ez már régebb óta van a lábamon szerintem 1 éve de egyre több és több van belőlük. Egy hete nagyon sok gyümölcsöt eszek nbaponta 3 liter vizet iszom. De ezek nem szőrbenövések. Nem váltotam módszert. Epillálni szoktam néha-néha borotválni. Az epillálásnál, hogyha az okozná akkor csak piros pöttyök lennének. Itt viszont kiemelkednek a bőr felszínéről. Ez valami más lehet de köszönöm válaszodat. Várok még más javaslatokat is.
2010. júl. 1. 00:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet a melegtől?Próbáld meg a bőrradírt,bár nem elég közeli a kép így nem látom,hogy van-e benne esetleg valami.
2010. júl. 1. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Javult már a helyzet?

Furcsa ez mert kis koromban nagyon szép bőröm volt és vannak akiknek olyan sima is marad. De sajnos nekem is ilyen és nem a szőrtelenítéstől.

2011. aug. 21. 11:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Már javult a helyzet

szőrtelenítés után kend be körömvirág krémmel, és nem fog kipattogzani (:

Gyógyszertárban lehet kapni, alapjában véve külső bőproblémákra van, pirosodásra, érzékeny bőrre van .

Nekem bevált (:

És nem az egészégtelen kajáktól!

Másoknak is van iylen, csak nem ennyi, már megfigyeltem.

2011. aug. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!