Melyik a legalkalmasabb a szőrtelenítésre?
A borotvát nem szeretem mert egyrészt nem minden területre jó, másrészt az nagyon ciki mikor eldugul a szőrtől a lefolyó....
Pár évvel ezelőtt a gyantát kipróbáltam, hát pokolian fájt és elküldtem magamban a jó büdös .......-ba azt aki kitalálta.
Lézeres szőrtelenítésre nincs pénzem...
A hideggyantát még nem próbáltam, az epilátor és a csipesz is kínzás nekem, szóval nem tudom mit kéne kipróbálnom....
A hideggyanta bármelyik testfelületre jó?
Nagyon fáj? Nagyon csúnya utána? Mennyi ideig maradok szőrtelen utána?
Sajnos én nagyon szőrős vagyok, bajszom is van, az államon, a nyakamon, a cicimen, a hasam alatt is van szőr, nem beszélve azokról a területekről ahol ugye nőknél is normális, hónalj, láb, nemiszerv....
Én epilátort használok már kb 15 éve, nekem teljesen bevált. Egyes testrészeimnél Veet szőrtelenítő krémet használok.
Heti egyszer szoktam epilálni, nyáron a szoknyaszezon miatt heti kétszer.
Én magamnak gyantázom.
Az ilyen hideg gyanták összeségében drágabbak.
Én fodrász kellékesben vettem gyantamelegítőt kb 3000 ft ert.
Vettem hozza kb 5db gyantát. Db 300 ft volt. Ott veszem a lehúzó csíkokat is.
Alveolaról is szoktam rendelni gyanta lemosó olajat és hidratálót rá.
Viszont én kozmetikusnak tanultam , szóval megtudom magamnak. Lehet hogy aki annyira nem jártas ebben annak nehezebb.
A (meleg)gyanta a jó megoldás, csak eléggé lényeges, hogy nagyon gyorsan legyen letépve, mert akkor nem fáj.
Ha bénázik aki tépi, vagy lassan csinálja akkor pokoli...
Eleinte nekem is gyilkos volt, aztán kozmetikust váltottam. Onnantól nem is fáj szinte.
(F37)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!