Fiatal lánynak első szőrtelenítésre jó a krém?
Igen, teljesen jó. A Veet krémet tudom ajánlani. De előbb próbáld ki a bőrödön egy kis helyen, hogy nem vagy-e allergiás rá.
Később aztán válts epilátorra, sokkal jobb, hosszabb ideig tart, gazdaságosabb, és egészségesebb is.
Nekem sem vált be a krém. És iszonyat büdös. Nagyon rosszul voltam közben, és nagyon macerás.
Én egyszer legyantáztattam, hogy tényleg egyben lejöjjön minden, és azóta magamnak epilátorral, és nem várom meg sose, hogy az egész teljesen kinőljön.
Krémet max bikini vonalra és szemérem dombra szabad használni, az ajkakra inkább ne tedd, mert szétmarja a bőröd.
Gyantát tudom javasolni.
Ja, bocs, most látom, hogy nem intim területre gondolsz elsősorban.
Máshol lehet használni, de nem a legjobb módszer.
Én nem ajánlom. Ugyanazt tudja mint a borotva, de nem hat olyan jól, sokkal drágább, büdös.
Használtam 1-2 alkalommal. Foltokban szedi le a szőrt, újra kell kenni (amit a leírás szerint nem is lehetett volna, de ki akar dalmata lenni?), a fél lakás bűzölög. És ugyanolyan tartós is mint a borotva. A különbség annyi, hogy a borotva fizikailag távolítja el a bőr feletti szőrt, a krém pedig kémiailag feloldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!