Tenyleg zsiros hajjal kell menni a fodraszhoz ha meliroznak?
Nem igaz. Semmi köze ahhoz, hogy hogyan fog a festék.
Nem jó frissen mosott hajjal, mert akkor lemosod a védőréteget a fejbőrről, és nagyobb az esélye, hogy irritálni fog a festék. De azért zsíros hajjal sem illik menni.
Egyszer zsíros hajjal mentem fodrászhoz, nagyon szarul éreztem magam, de pont úgy jött ki, hogy nem tudtam megmosni a hajam. Nem győztem elnézést kérni, hogy zsíros a hajam, de mondta, hogy ugyan már, neki még jobb is így, mert jobban tud vele bánni, nem csúszik, mint a frissen mosott. Plusz ha frissen van mosva, akkor szét marja a fejem a festék. Így már nagyon figyelek rá, hogy ne friss hajjal, de nyilván ne is csatak zsírosan menjek, hanem olyan 2 napos legyen kb a hajam.
Szerintem ne mosd meg. Vagy ha mégis úgy érzed, akkor csak egy soron.
Hmm. A fejbőrötöket csípi a festék?
Én nem szeretem a koszos hajamat festeni, mert félek, hogy a szárazsampon meg egyéb miatt pont foltosan fogja befogni.
De a csípésre: néztem Debra Messing instasztoriját, festették a haját, és a fodrász édesítőt kevert a festékbe. És rákerestem, és azt írták, hajfestékhez édesítőport szoktak keverni az amerikai fodrászok, hogy ne csípje a fejbőrt a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!