Nagyon ciki lesz durva hajhullással fodrászhoz menni?
Tudom furcsa kérdés, de 2 évvel ezelőtt durván elkezdett hullani a hajam. Már egy csomó kivizsgálást (orvost, fogorvost) megjártam, de azóta sem tudták pontosan megmondani mi okozza ezt. Jelenleg gyógyszereket szedek, az egyik bőrgyógyász pedig írt fel gyógysampont (és hajszeszt), amivel minden második nap hajatmosok. Azóta már nem hullik úgy a hajam, viszont hajmosás után borzasztóan. Kb. a hajam fele a fésűben marad minden egyes mosás után. Legalábbis egy hatalmas hajcsomó.
Ha elmegyek fodrászhoz, hogy vágasson le belőle, akkor megfogja mosni, és miután kifésüli majd, nem lesz ciki az a rengeteg haj ami kihullik? Nem fog érte megszólni?
Tudom, hogy nem kéne ezzel foglalkoznom, hiszen a fodrásznak az a dolga, hogy megcsinálja a hajam, de valahogy én ezt az egész hajhullás témát cikinek érzem, még úgyis, hogy már régóta rajta vagyok a megszüntetésén.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!