Mi befolyásolja a testoszteront?
Durván szőrösödöm.13 éves koromban már az arc szőrzetem is kinőtt,amiért sokszor cikiztek is.A lábam is nagyon szőrös.Emiatt rövid nadrágot sem hordok ugyanis szégyenlem.A "baráti" táraságomban is sokszor cikiznek emiatt.Nem tudom mit csináljak.Szerintetek miért van ez?
F
Genetika. Nem feltétlen a tesztó. Én régebben szedtem tesztoszteron fokozót (edzések miatt), de mivel alapból nem vagyok az a nagyon szőrös emiatt sokat nem változtatott a dolgokon. Sokkal agresszívabb lettem, picit gyakrabban kellett borotválkozni, több erőm volt, de ennyi. Ahol például vannak kicsi hiányos foltok az arc szőrzetemnél ott nem kezdett kinőni, ahol nem volt rajtam szőr ott nem kezdett nőni. Nagyon sok mullik a genetikán is, hogy ki milyen.
Haverjaim szokták azt aki szőrösebb, hogy hajnyíróval néha rövidebre vágja a lábán a szőrt, esetleg mikor olyan idő van gyantáztatják, hogy kopjon. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki szőrösebb. Ez nem olyan amiről tehet az ember. Ha büdös lennél, na az már gáz, azon lenne mit szégyelned. De azt hogy van rajtad szőr?? Minek?? A lányokon is van... Van aki a bajuszát is gyantáztatja mert látszik. De meg pasi létedre szégyenled, hogy szőrös vagy?? Elárulom neked, nem te vagy az egyetlen ilyen, de ha nem érzed cikinek akkor nem az. Haverjaid is lehet többségében irigységből szólogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!