Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el a pattanás...

Hogyan tüntessem el a pattanások piros foltjait+mitiszerek+kisebb pattanások?

Figyelt kérdés

Tudom,tudom..most jön az hogy kozmetikus..meg rengetegszer volt már az a kérdés...de már utána olvastam és nekem semmise jött be igazán:/ és már nagyon zavarnak...

valami tipp ami még be is válna?köszönöm

16/L

2010. jún. 30. 12:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
és a pattanások piros foltjai ellen? amúgy köszönöm a választ^^
2010. jún. 30. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni,de a pattanások piros foltjai SOHA nem fognak elmúlni.Nekem azt mondta több börgyógyász is,hogy idővel NAGYON KICSIT halványodnak az évek folyamán.Én is hasonló helyzetben vagyok,mondjuk nekem az egész arcom tele van vörös és nagyon foltokkal(hegekkel).

Azért kitartást,már amennyire lehet!15/L

2010. jún. 30. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:
..fogkrém rohadtul csípi de halványítja..:/ nem sokat..de rem én ezzel segítettem:P engem még azok a picik is zavarnak ezért gondoltam hogy azt is megkérdemxD
2010. jún. 30. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!