Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Képtelen vagyok megnöveszteni...

Képtelen vagyok megnöveszteni a hajam?

Figyelt kérdés
Olyan régóta szeretnék szép, hosszú hajat, de nem tudom megnöveszteni, mert folyton letörik a vége. Egy tincsemen végighúzom az ujjam és hallom és látom ahogy törik le az összes. Nagyon száraz és töredezett pedig minden olajat, pakolást teszek rá. Már gyerekkorom óta ilyen. Vitaminhiány, vagy mi lehet az oka?
2019. jan. 25. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen ápolod nem törik le a vége.Ha szép tömör töredezettlen vège van akkor az összhatás sem olyan csúnya,akkor sem ha nem vasalol.Amit én tennék:

1.levàgatom a töredezett részt,nem az alatt,annak semmi értelme,hanem akármennyire sajnàlom mennie kell.

2.àpolom szilikon mentes természetes anyagokkal,esetleg bánfi sampon balzsam hajszesz kombóval.

3.Abbahagynàm a vasalást,ha úgy éreznèm anélkül nem tudok kimenni az utcára akkor még vizesen befonom,hogy legyen valami szèp tartása,úgy aludnék és másnap készen vannak a rendezett hullámok,vagy ha megtanulja az ember rendesen beszárítani magának körkefével és hajszárítóval,langyos levegővel,akkor értelmetlen azt kihúzgálni hajvasalóval is,az amúgy is lelapítja teljesen.

De a legjobb ,ha egyàltalàn nem hasznàlsz hőt hanem ilyen olyan elcsatolásokkal,fonàsokkal,úgy időzítve a hajmosást,hogy lefekvésre megszáradjon magától.

Szerintem mindenkèpp a rossz szokásaid az oka a hajad állapotának.

2019. jan. 26. 12:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, lemondok a hajvasalásról. Veszek E vitamint és kipróbálom, hogy vizesen befonom a hajam, kíváncsi vagyok, hogy fog állni mikor megszárad. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak!
2019. jan. 26. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Alacsony hőfokon vasald és ha nem mész fontos helyre hanem pl csak boltba akkor ki ne vasald, a hajmosás legveget hideg vízzel zárd, szedj vitamint sokat, és egyél egészségesen rengeteg zöldség, gyümölcs igyál nagyon sok tiszta vizet az is fontos, ne hajlakkozd ne habozd zselezd stb, a hajolaj jó dolog azt ne engedd el esetleg használj tobbet gyakrabban persze most nem tudom mennyit használsz, de lehet keveset. Ha nem vagy ősz akkor ne festesd már ha festve van inkább hagyd lenoni, most én is arra várok hogy lenojon, és még jól is néz ki lenovessel, mondjuk apolva van rendesen a hajam, vagasd gyakran de ne sokat csak keveset, vannak hazipakolasok is azoknak utananezhetsz, és vannak külön hajvitaminok de nem tudom melyik megbízható ráadásul nagyon drágák azok amik érnek is elvileg valamit. Más most nem nagyon jut eszembe.
2019. jan. 27. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!