Képtelen vagyok megnöveszteni a hajam?
Ha rendesen ápolod nem törik le a vége.Ha szép tömör töredezettlen vège van akkor az összhatás sem olyan csúnya,akkor sem ha nem vasalol.Amit én tennék:
1.levàgatom a töredezett részt,nem az alatt,annak semmi értelme,hanem akármennyire sajnàlom mennie kell.
2.àpolom szilikon mentes természetes anyagokkal,esetleg bánfi sampon balzsam hajszesz kombóval.
3.Abbahagynàm a vasalást,ha úgy éreznèm anélkül nem tudok kimenni az utcára akkor még vizesen befonom,hogy legyen valami szèp tartása,úgy aludnék és másnap készen vannak a rendezett hullámok,vagy ha megtanulja az ember rendesen beszárítani magának körkefével és hajszárítóval,langyos levegővel,akkor értelmetlen azt kihúzgálni hajvasalóval is,az amúgy is lelapítja teljesen.
De a legjobb ,ha egyàltalàn nem hasznàlsz hőt hanem ilyen olyan elcsatolásokkal,fonàsokkal,úgy időzítve a hajmosást,hogy lefekvésre megszáradjon magától.
Szerintem mindenkèpp a rossz szokásaid az oka a hajad állapotának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!