Képtelen vagyok megnöveszteni a hajam?
Nekem.is ez volt a problémám, rettenetesen tort a hajam, mondjuk én vasaltam is, egyre rövidebb lett, így vágattam a végéből a töredezett részt, szépen 5 havonta, azota egézségesebb meg így legalább nem törik vissza és látszodik hogy nő a hajam. Mellette hajvég ápólóval ápolom, és tényleg mint ha kicserélték.volna 😇
2019. jan. 25. 22:17
Vágasd le a töredezett részt.
2019. jan. 25. 22:21
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos én is vasalom a hajam, máskülönben az utcára nem mernék kinenni. Bár mikor még nem vágattam is szálkás volt. Gyakran vágatok a végéből épp ezért is nem tudom növeszteni, de nem sokkal azután, hogy levágatom már teljesen szálkás is lesz és ha azt akarnám, hogy teljesen szálkamentes legyen kopaszra kéne nyírnom a hajam:(
4/13 A kérdező kommentje:
Hat szedni kene valami haj,korom,bor apolot amit dm ben is lehet kapni mert nem feltetlen kulso hatas miatt toredezik lehet ahogy irod vitamin hiany. Kezdj el egy 3honapig kura szeruen valami haj vitamint.
2019. jan. 25. 22:51
6/13 anonim válasza:
Hasoló problémám volt, és ha hiszed ha nem, a válasz a víz. Igyál rengeteg vizet. Legalábv 3 litret egy nap.
Ami még sokat segít, az az E vitamin. Spenót, brokkoli, máj, ezekből egyél legalább heti egyszer, főleg ha nem akarsz tabletta formában szedni.
Ami még sokat segíthet az a fejbőr masszázs. Minden este 5-10 percet (és 1-2 percet előre hajtott fejjel is) maszírozd át a fejbőröd. Nem igazán van rá külön technika, a lényeg, hogy mindenhol maszírozd rendesen át. Segíti a véráramlást, és ha nem más legalább relaxáló és nagyon jó érzés.
2019. jan. 26. 08:20
Hát mondjuk ne vasald agyon a hajad... szeded rá itt a vitaminokat, olajokat meg pakolást, de sokra mész vele ha minden reggel konkrétan szétégeted...
Nem mindenkinek bírja a haja a hőt, mint látod a tied sem.
Próbáld meg mondjuk nem vasalni néhány hónapig és lásd, valószínűleg elérné a hajad a kívánt hosszat.
2019. jan. 26. 10:01
8/13 A kérdező kommentje:
Ha nem vasalom olyan mint a szénakazal. Nem tudom hogy "tarthatnám karban" hajvasalón kívül. Évekig összefogva hordtam, mert vállalhatatlan:(
9/13 A kérdező kommentje:
Vasalom mert csúnya, csúnya, mert vasalom. Ez egy ördögi kör.
Nekem is száraz volt a hajam,mert vasaltam és en is azért vasaltam,hogy szebb legyen... Aztan elhagytam a vasalást használtam rá olajat 2 havonta 1-2 cm vágattam belőle. Használtam ricinus olajat is. Nem festettem csak színeztem a hajam ammónia mentes színezővel. És valóban igyal sokat és D és A vitamint is vigyél be bőven. Most ott tartok,hogy majdnem q seggemig ér a hajam és dús mindenki csodálja. Hidd el tudom mit érzel évekig fájt a szívem a hosszú haj irant mindig csak váll alá ért picivel. Sok sikert ☺
2019. jan. 26. 11:58
Kapcsolódó kérdések: