Milyen színű hajfestékkel tudom a szöszit visszabarnítani?
Sziasztok!
Nyilván barnával.. Az ilyenek kíméljenek :D
Nem véletlen teszem fel a kérdést, hozzáértő/tapasztalt emberektől várnám a választ. A hajam nincs festve, Sunkissel szívtam le még tavaly, de valahogy amúgy sem hozta a számomra elvárt eredményt (lehet túl sötét hozzá a hajam) tehát picit ilyen "rezes" hatása lett. Hiányzik az eredeti, szép barna hajam, ami alapból egy hűvösebb árnyalatú sötétbarna. Egyszer jó sok éve követtem el egy hibát, nem tájékozódtam és vissza akartam nyerni a barna színt. Vettem hát barna festéket.. Befeketedett a hajam :D először csak röhögtem magamon, aztán majdnem sírva mentem fodrászhoz, aki simán helyretette nekem (miután vele is kiröhögtük magunkat)
Szóval az akkori hibámból tanulva :D Gondolom biztosan világosabb árnyalattal kell lefedni, mint a természetes színem. Világosbarna a jó választás? jelenleg alul sötétszőke a hajam.
Fodrászhoz sajnos nincs időm elmenni a közeljövőben, és mivel növesztem a hajam már jó ideje, nem akarnám vágatni (azt is magamnak csinálom)
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
Nézd meg a festék hátoldalán, hogy milyen színű hajból mit ígér neked. Annál lesz valamivel sötétebb frissen festés után, mert valamennyit kopik is a szín 1-2 hajmosás után, így a végleges színt később várhatod.
Figyeld majd meg a festéken, hogy N-es kódút vegyél. Ezt általában a számkód elé vagy utána írják. Ez azt jelenti, hogy természetes hajszínről van szó, tehát nem lesz extrém csillogása napfényben, meg mű/festett hatása stb.
Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor egyébként valóban az a jobb ha inkább az eredetinél világosabbat nézel, de akkor látszódni fog a lenövés is. Ha nem zavar, akkor hajrá. Én egyébként olyat is csináltam mikor az eredetit akartam visszafesteni, hogy 2 festék közt vacilláltam, mert nagyon a kettő közt volt a hajszínem. Végül megvettem mindkettőt és összekevertük. Szóval ilyet is lehet, ha nem találsz megfelelőt.
Köszi szépen!
Ezt az N-kódot jó hogy mondtad, semmiképp sem akarom hogy extrém hatása legyen :D
Valószínű akkor egy középbarnát keresek majd, és remélem az igért eredményt hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!