Van olyan hajdúsító csodaszert, ami tényleg működik?
Nekem az alpecin hajszesztől lett milliónyi babahajam, már pár hét után. Elég durva hajhullásos időszakban vettem meg és egy flakont használtam el, teljes mértékben bevált.
21L
A neme már ismert a kérdezőnek, de az életkor sem lenne utólsó szempont.
A kérdezőnek:
Megnyugtatlak, nem egy fodrászati látogatás teheti tönkre a hajkoronát hanem a rendszeres!
A fodràszra akkor lehet mutatgatni ha azt teszi a hajjal amit a vendég nem kér, de, bàrmit is kèr a vendég a következményekkel nem a fodràsznak kell számolni, viszont köteles informálni még a munkavégzés előtt a vendèget az esetleges következményekről.
Ha a te esetedben ez nem történt meg, és valóban kezelèsre szoruló súlyos hajhagyma károsodás lett a következménye, akkor nyugodtan jelentsd fel a fodràszt.
Ha bebizonyododik hogy valóban az ő mulasztása miatt történt hajhagyma károsodás, akkor kérhetsz egészségügyi kàrtérítèst aminek az összegèt ràfordíthatod szakember segítségèvel a hajhagymàid regeneratív gyógyítására
Javasolnám MINDENKINEK hogy NE kenegesse mindenfèle olcsó vagy drága drogériás vacakkal amennyiben tènyleg súlyos hajhagyma kàrosodàs èrte a hajat, mindenképpen szakembert igényel!
Folytatnám még azzal hogy mit is jelent a haj dússàga. Nem a hullámot hanem a hajszàl àtmérőjèt.
A vékony hajszál sosem lesz hullàmos, a vastagabb hajszál pedig inkább, viszont a dús hajkorona mègsem ebben mèrendő hanem a hajvégek ès a hajhagymák lenövéseinek terjedése a döntő szempont.
Az egèszséges hajszál nem töredezik, nem matt, àtmérôje vastagabb ezért látszik dúsabbnak is, amennyiben a hajhagymák lenövésének terjesése is àtlagon felüli, akkor beszélhetünk egèszsèges, termèszetes dús hajkoronàról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!