Ismertek valami csodaszert a szàraz, töredező (, festett) hajra, kifizethető áron?
Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair termékcsaládját próbáld ki ezekben van keratin,nem zsírosít és szuper puha lett a hajam tőle.
Vagy esetleg az Inecto kókuszos sampon, balzsam, ha természetesebb összetevők felé gondolkodsz,azok is nagyon jók.
Nincsenek csodaszerek.
Kb 1 milliot koltottem rajuk az utobbi 10 evben (nem vicc!!) es semmi nem hasznalt. Azota nem festem es nem vasalom, ettol allt helyre.
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanàcsokat/ vàlaszokat!
Mindent kipróbàlok!
Szia!
Sajnos tényleg a hővel, vasalással kell leállni elsősorban.. Én még a Kallos nagy tégelyes pakolását ajánlom, rengetek kiszerelésben kapható, nekem bepuhította az amúgy nagyon száraz hajam :D argánolaj, kókuszolaj esetleg még segíthet (ricinus nekem csak jobban kiszárította) ezeket hajvégápolónak használhatod esetleg. A töredezett végeket viszont tényleg le kell csípni, mert az nem lesz szebb és csak ront az egész hajad kinézetén. Ha nem akarsz sok hajtól megszabadulni, azt megtudod csinálni magadnak is akár. Ha mosod, ne dörzsöld törölközövel, csak itasd fel, de legjobb, ha esetleg egy régi pólót használsz erre a célra. Ne fésüld vizesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!