Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek valami csodaszert a...

Ismertek valami csodaszert a szàraz, töredező (, festett) hajra, kifizethető áron?

Figyelt kérdés
A hajfestéssel nem szeretnèk leàllni. Egyèb hasznos tippekre, elsősorban igazi ,,csodaszerekre" van szüksègem

2018. nov. 9. 01:08
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair termékcsaládját próbáld ki ezekben van keratin,nem zsírosít és szuper puha lett a hajam tőle.

Vagy esetleg az Inecto kókuszos sampon, balzsam, ha természetesebb összetevők felé gondolkodsz,azok is nagyon jók.

2018. nov. 9. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek csodaszerek.

Kb 1 milliot koltottem rajuk az utobbi 10 evben (nem vicc!!) es semmi nem hasznalt. Azota nem festem es nem vasalom, ettol allt helyre.

2018. nov. 9. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem ajánlok drogérias samponokat. Tele vannak nyom a szilikonnal, ami csak ront a helyzeten. Revalid! Gyógyszertárban kapható, egy használat után érezni fogod a változást, mélyen hidratálja a száraz töredezett hajat. Puha és selymes lesz tőle. A vitaminjuk is csoda. Fél évig szedtem nagyjából és vállig erő hajam most hát közép alá ér. A hajfestessel én viszont leálltam és csak is kizárólag hennával színezem a hajam. Ez is hajfesték csak gyógynövényekből és nem roncsol. Nekem nagyon szép és egészséges lett a hajam tőle.
2018. nov. 9. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Rendszeres hajpakolás is jó a száraz hajnak (csak természetes pl tojás pakolás, kókusz zsír pakolás)
2018. nov. 9. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Töredezésre nincs más megoldás sajnos csak az olló. Vehetsz te 10ezres hajpakolást amitől puha és fényes lesz a hajad de az sem fogja összeragasztani a töredezett hajvégeket.
2018. nov. 9. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos tanàcsokat/ vàlaszokat!

Mindent kipróbàlok!

2018. nov. 9. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos tényleg a hővel, vasalással kell leállni elsősorban.. Én még a Kallos nagy tégelyes pakolását ajánlom, rengetek kiszerelésben kapható, nekem bepuhította az amúgy nagyon száraz hajam :D argánolaj, kókuszolaj esetleg még segíthet (ricinus nekem csak jobban kiszárította) ezeket hajvégápolónak használhatod esetleg. A töredezett végeket viszont tényleg le kell csípni, mert az nem lesz szebb és csak ront az egész hajad kinézetén. Ha nem akarsz sok hajtól megszabadulni, azt megtudod csinálni magadnak is akár. Ha mosod, ne dörzsöld törölközövel, csak itasd fel, de legjobb, ha esetleg egy régi pólót használsz erre a célra. Ne fésüld vizesen.

2018. dec. 25. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!