Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó kis sampont vagy valamit, amitől kicsit selymesebb, puhább lesz a hajam?

Figyelt kérdés

2019. jan. 13. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Head & Shoulders Supreme hajbalzsam. Olyan álompuha tőle a hajam, mint még soha. Nem hagytam figyelmen kívűl, hogy sampont írtál elsőre, viszont ott van, hogy "vagy valamit", és ez a vagy valami :D

[link]

2019. jan. 13. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Johnson and johnson sampont használok gyerekkorom óta.

Igaz, én még vitamin dús egészséges étkezést is folytatok, amitől szép, dús és fényes a hajam.

A sampont önmagában nem jelent semmit.

2019. jan. 13. 21:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Első :

Köszi szépen , megpróbálom , aztán vagy vagy .

Második:

Valóban étkezés is befolyásolja , de egy próbát megér .

2019. jan. 13. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy sampontól nem lessz puha a haj.

Kb fél perc vagy annyi se ameddig a hajon van a sampon. Nem nagyon fog felszívódni hatóanyag.

A balzsamok és a hajpakolasok szerintem hatásosabbak. Sokkal tömörebb és tömenyebb koncenrátum. Több hatóanyagot tartalmaz.

Az én kedvenc balzsamom a Gliss Kur Total Repair . Hajmosás után kb 15 percig fennt hagyom.

2019. jan. 13. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Kokuszolajos hajpakolas, hagyd fent minél több ideig, a fejedre huzhatsz egy sapkát is, elvileg a meleg csak jót tesz, én éjszakára szoktam rajta hagyni, utána jól megmosom, samponozni 3-szor, hogy kijöjjön a kokuszolaj, nagyon szép csillogó és selymes utána a hajam. Arganolajjal is lehet ezt, csak ugye az sokkal drágabb. Én néha mixelem a kettőt, arganolajbol persze kevesebbet teszek.
2019. jan. 14. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon tudom ajánlani a Nature box samponjait, balzsamjait! Az én hajam nagyon puha, selymes és fényes lett tőle! Igaz elég drága, de szerintem megéri
2019. jan. 14. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Pantene Intensive Repair sampon

Kallos Hair Pro-Tox hajpakolás

Isana Mandulatejes hajpakolás

Nálam eddig ezek a termékek teljesítettek kiemelkedően.

2019. jan. 14. 16:35
 8/9 anonim válasza:
Ha teheted akkor ne boltit hanem fodraszkellekeset vegyel, ott se a balzsam se a sampon nincs tele szilikonnal, es meg jobban is kifejtik a hatasukat
2019. jan. 14. 20:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek .
2019. jan. 15. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!