6. 000ft sok havonta szépségápolási termékekre?
Tudom, hogy van, akinek csak az arckrémje kerül ennyibe havonta és van, aki sosem költene ilyesmire. Mégis kíváncsi lennék mindenki véleményére.
Ebben benne van minden.
Egy hónap alatt elhasználsz egy nagy tégely krémet, vagy egyéb terméket? Miket vennél?
Egyébként teljesen felesleges ennyit kikölteni.
Férfiként nem tudom mi az, hogy minden. Nálam a minden az kimerül a golyós dezodorban, samponban, tusfürdőben, borotvahabban, borotvapengében, ami éves szinten nálam annyi, mint te nálad 2-3 hónap.
Asszony többet költ ilyenekre, mint én, de ő sem ennyit. Nem kimondottan sminkelős fajta, mondjuk nincs is rá szüksége, mert szép a bőre, nem kell elfedni mindenféle cuccal. Krémezni szokta a bőrét esténként, de krémet sem vesz havi szinten.
Szerintem is sok lesz az a 6000 Ft/hó annak ellenére, hogy férfi vagyok és nem vagyok egy metroszexuális fajta.
De mi tartozik a mindenbe?
Pár havonta veszek egy szempillaspirált és ennyi. Hajápolási szerekre költök többet, de akkor sem havi 6000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!