A hajam felépítése alapból rosszul nőtt, ez miért van?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és alapból úgy nőtt a hajam, mintha 1-es fokozatú kopaszodásom lenne(tehát ahol 1400-1600 gaftnyi hajszálat kéne beültetni). Ez a genetikám miatt van így, vagy mi ez? Hajbeültetésen kívűl valami más mód van-e, hogy elkezdjen nőni az üres területen a haj? Ez engem nagyon irritál, mivel nem találok megfelelő hajstílust, és így hülyén nézek ki.
Válaszokat előre is köszönöm!
2019. jan. 4. 00:21
1/1 anonim válasza:
szia! erre a problémára a ricinus/kókusz olajat ajánlom! észre fogod venni hogy legalább 2szer olyan dús és fényes lesz tőle a hajad! nekem(és egy csomó embernek) bevált (-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!