Miért nem szeretnek a férfiak borotválkozni?
Nem tudom, nekem nincs bajom vele, mert nekem nem áll jól a túlzott borosta, bajusz, szakáll. Pláne, hogy nincsen egy nagyon durván maszkulin szőrös arcom, úgy hogy inkább ápolatlanul nézek ki tőle.
Amúgy mostanában trend lett megint a borosta, szakáll. Sok ember még akkor is növeszt kisebb nagyobb szakállat, ha nem áll jól neki.
Nem tudom miért, lehet sokan ettől érzik magukat férfiasabbnak, de szerintem nem a szakálltól lesz valaki ténylegesen FÉRFI. A férfiasság belülről fakad, ha belül az ember nem férfi, akkor tök mindegy, hogy mit növeszt magára, mit vesz fel, stb. Az még nem férfi.
Úgy hogy lehet mögötte lustaság, igénytelenség, férfiasság erősítése, vagy csak szimplán vágy arra, hogy valaki borostás, szakállas legyen.
De már frankón iparág épült erre, annyi szakáll ápoló, fazonírozó termék van a piacon, hogy külön szekrény van nekik a férfi osztályon, legalábbis külföldön nagyon sokszor szaladtam ilyen részlegbe, de itthon is egyre elterjedtebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!