Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajba mivel lehet...

Hosszú hajba mivel lehet ilyen szép hatalmas hullámokat kreálni? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

nekem ennél sokkal hosszabb a hajam, sima kúpvassal szoktam néha megcsinálni, de attól csak kisebb hullámok lesznek benne.

2018. dec. 29. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit nedvesen tekerd fel kontyba, szárítsd meg, és fújd le hajlakkal!

Én így szoktam, bar biutos függ hajtípustól is, hogy bennemarad-e.

2018. dec. 29. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is úgy szoktam, hogy hajmosás után éjszakára felkötöm egy lazább kontyba és másnap szép, nagy hullámok vannak benne. Bár sajnos nem olyan tartós, mintha be lenne sütve... Viszont a hajsütővasakkal eddig nekem sem volt szerencsém, vettem már csomó félét és fajtát, de mivel hosszú a hajam és azért egyiknek sincsen ekkora átmérője, ezért nem így néz ki soha, hanem sokkal kisebb hullámos, inkáb göndör. Egy barátőm szerint be lehet szárítani körkefével is hasonlóra, de én ehhez béna vagyok és nem tudom magamnak megcsinálni.
2018. dec. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!