Milyen férfi szőrzet esetén is jól működő otthoni szőrtelenítő gépet ajánlotok?
Na meg vannak a teszteredmények! Gondoltam leírom tanulságnak a tapasztalataimat. Egy olyan készüléket vettem, amiről több fórumon (itt is) írták, hogy jó, működik, megéri. 60 ezres készüléket vettem épp akciósan 30-ért. Gondoltam ennyiért megér egy próbát, ha működik legalább megszabadulok a gyantázástól. Végigcsináltam szabályszerűen a kezeléseket a használati utasításnak megfelelően, sőt annál sokkal többet, minden főbb testrészen (hónalj, mellkas, has, nyak, ágyék).
TAPASZTALAT, EREDMÉNY:
Hát eleinte úgy tűnt tényleg hatásos mert mintha lassította volna a szőrnövekedést és foltokban mintha ritkulni kezdett volna. Pont azokat tapasztaltam, amiket a fórumokon olvastam. Teljesen végigcsináltam a kezeléssorozatot sőt többet is, hogy biztosra menjek. De amikor abbahagytam, akkor szépen lassan visszanőtt minden úgy ahogy volt. Szóval egy nagy nulla ez a készülék.
Szerintem a fórumokon olvasott pozitív vélemények is valószínűleg ezekben a kezdeti pozitívnak, hatásosnak tűnő időszakokban keletkeztek.
Talán lehet akadnak emberek akinél tényleg működik, de szerintem a többségnél nem fog. Hogy a kozmetikákban a gépek mennyire hatásosak azt nem tudom, de szerintem ott sem jobb a helyzet, legalább is ott sem olvastam túl sok pozitív véleményt és pofátlanul drágák a kezelések.
HELYETTE:
Én maradok továbbra is a gyantánál, mert az valóban koptatja a szőrt. Neked is ezt ajánlom. Elég fájdalmas eleinte valóban, de egyre kevésbé, ahogy a szőr kopik. Másnak is ezt ajánlom. A jó öreg gyantával nem lehet mellé lőni. Lassú, fájdalmas, de biztos módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!