Mi a véleményetek a nagyon rövid hajú lányokról? (kép) Rövid haj, vagy paróka?
Az az igazság, hogy egy betegség miatt kihullott a hajam (nem rák/kemo), ezért parókát hordok. 5 hónapja lettem teljesen kopasz, azóta nő vissza a hajam. Az ismerőseim, munkatársaim tudják, hogy parókát hordok, sosem tagadtam, de soha nem látták még a rövid hajamat. Itthon továbbra is hordani fogom.
Viszont januárban apámmal megyek céges útra Csehországba a hegyekbe, ahol nem szívesen lennék parókában 0/24-ben, mert amúgy is kényelmetlen, meg néhány tevékenység közben mégjobban zavarna (medence, szauna, síelés). Viszont apám nem tudja, hogy rövid a hajam, de parókával se látott még, csak régebben a saját hajammal (nem velünk él, évente kb kétszer látjuk egymást). Még előtte is félnék így mutatkozni (azt sem tudja, hogy kihullott a hajam, azt hinné, hogy magamtól vágattam le). Meg a többi ember miatt is félek paróka nélkül menni. Tuti kérdezősködnének, meg megjegyzéseket tennének. Ezért a kérdés, amúgy. Próbálok belelátni a fejükbe. Nektek mi lenne a véleményetek, ha látnátok egy nagyon rövid hajú lányt?
Egyik képen se én vagyok, csak kb ekkora az én hajam is, annyi különbséggel, hogy nekem nincs fazonra vágva, ezért hátul hosszabb, mint nekik, viszont hülyébben is néz ki. De nem szeretnék vágatni belőle, növesztem.
Általában nem érdekel mások (pláne idegenek) véleménye, mert pl imádok sminkelni, és a hétköznapokon is full extra sminkben szoktam lenni (nem mindig, vagy teljesen természetesen, vagy full glam, átmenet nincs :D), ami tudom, hogy az emberek 90%-ának nem tetszik, de nem érdekel, mert nekem igen, és én élvezem csinálni is. Viszont a rövid haj nekem se tetszik.
Szerintetek menjek rövid hajjal, és készüljek fel a kérdéseikre (mire számítsak?), vagy szenvedjek parókában? Apám akkor is látna, mert nincs az a pénz, hogy én ebben aludjak éjszaka is.
Szerintem sincs mit szégyellned, nem tehetsz róla! Csak add önmagad, paróka nélkül ahogyan kényelmesebb, úgyis csak pihenni mész! Nem hiszem, hogy bárkinek negatív véleménye lenne a hajadról, főleg ha megtudnák az igazi okát. De ha nem akarod elmondani, akkor sem hiszem. Hiszen a mai világban elfogadott dolog, hogy egy nőnek rövid haja legyen és jól is tud kinézni. És ez csak a hajad, visszafog nőni de addig se görcsölj, ennyit nem ér meg! Próbáld megszeretni magad így is, biztosan nem lehet olyan rossz.
Esetleg próbáld ki a ricinus olajat, sokat hallottam róla, hogy segít a hajnövesztésben!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!