A zsíros hajnak milyen lelki okai vannak? (bővebben lent)
Sajnos nagyon zsirosodik a hajam, alig bír ki 2 egész napot. Elég sok fajta sampont kiprobaltam már, ideig óráig volt amelyik használt, de tartós eredményt egyikkel értem el.
Azt figyeltem meg, h lehet nem is zsír ( legalábbis egy része biztos nem) hanem izzadság, ami ugye száradás utan is osszetapasztja a hajam és igy zsíros kinézete lesz.
Szerintem a túl sok mosással tetted tönkre. Próbáld ki egyszer- amikor hosszabb ideig nem kell emberek közé menned,- hogy több napig, akár egy hétig is nem mosod. Igen, undórító lesz, rossz érzés, büdös, viszketős, de utána jó eséllyel tovább marad szép. Nekem bevált. Igaz télen a sapka miatt nekem is gyakrabban kellene, de akkor mégrövidebb ideig marad szép...
Amúgy a stressz is befolyásolhatja, de sztem nem ilyen mértékben.
Tehát akkor nem lelki okok érdekelnek, hanem hogy miért izzad a fejbőröd.
Valószínűleg mivel feltekerik a legtöbb helyen a fűtést tökig, felöltözöl melegen, és ahogy megérkezel valahova, leizzadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!