Nagyon sötèt barna hajból (szinte fekete) ragyogó szőke?
Rendes fodrászhoz szeretnèk elmenni, aki ügyel a hajamra ès szèpen megtudja csinálni. Eddig a Besthairnek nèztem a honlapját ami kb 30 ezer van írva 100gr hajfestèk használatához, de ezt se tudom mennyi hajra elèg (az enyèm kb a hátam közepéig ér ès dús)
Viszont ezt azért soknak találom meg híressègek járnak oda, azértnem ilyen puccos helyre gondoltam, biztos olcsóbban is megtudja más fodrász is csinálni ugyanolyan jól.
Leginkább Debrecenben èrdekelne ilyen fodrászat vagy a közelben, de akár Budapestre is felmegyek.
Kb egyèbkènt 20 ezerre gondoltam hogy befessèk szőkère+ha szüksèges hajvágás meg formára igazítàs egyben. Meg ha esetleg ebben is benne vagytok akkor póthaj feltetèse:) nem tudom, hogy ez az ár elèg, a Best hairhoz igazítottam mert ott 30ezer, de oda híressègek is járnak,gondolom ez is befolyàsolja.
Ès csak megbízható fodrászt keresek, nem akarom elrontani a hajamat.
Ha tudtok kb árat írni meg fodrászatot, vagy magatokat ne fogjátok magatokat vissza :)
Budapesten tudok egy jó fodrászt, aki még nagyon elrontott hajból is csodát tud művelni. A helyedben tőle megkérdezném, hogy mit javasol.
henihair.hu (Bécsi út)
A white hairt nem ajanlom, tobbszor adtam nekik eselyt, mindig csalodast okoztak, es ismeroseim is ezt mondtak..
Egyebkent igen, 2-3 alkalom es alkalmankent 20-30ezer kb. Es varnek par honapot 1 - 1 alkalom kozott, hogy gyogyuljon a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!