26 évesen nevetéskor 3 redő látszik a szemem alatt, ha nem nevetek akkor kettő, ez ebben a korban normális vagy korai ráncosodásnak nevezhető?
Nincs ilyen, hogy X évesen kéne. Ez egyedi.
A páromnak szerintem öregen millió redője lesz, ilyen típus, hogy sok fejlődik ott :) Nem tudom, 26 évesen mi volt, de sokkal redőzöttebb ott, mint én, aki idősebb vagyok. Ez ilyen, nem gond :D. Vannak nálam 30-40 évvel idősebb, jóval simább arcúak is, igaz, ők kövérebbek...
A hájasabb arc kevésbé redős, igen, erre jönnek rá az egyedi dolgok s bizonyára az is, hogy mennyit ráncolod az arcod. Én sokat szoktam és fogytam is, de legalább karakteres arcom lesz hamar, szép sose voltam, azt nem vesztem el.
Az UV sugárzás öregíti a bőrt rettenetesen. Múltkor volt egy tv-műsor, ahol egy buszvezetőnő arcát vizsgálták meg - ugye az ő arcuk egyik oldala mindig több napsütést kap, mint a másik. Nagyon durva különbség volt, nagyításban a napos oldal csupa tánc volt, pedig 40-nél nem tűnt többnek a nő.
Na azóta csak olyan arckrémet használok, aminek van napvédő faktorai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!