Működött már valakinek az ALPECIN sampon vagy az ALPECIN Coffeine Liquid? Valami megoldás a kopaszodás ellen ami nektek is bejött, működött?
Az alpecin sampont majdnem 1 éve használom, de mégis az utóbbi időbe elkezdtem egyre jobban kopaszodni...ezért kezdtem el használni de sajnos mintha ettől mintha jobban kopaszodnék,mintha elősegitené a kopaszodást. Vérvizsgálaton voltam már,minden eredmény ok volt. Valaki tudna valami mást ajánlani? tippek? Valaknek valami használt e??? A kihulott hajra van esély, hogy visszanőjjön??
28/FIU
Olyat már hallottam, hogy valakinek durva allergiás reakciót okozott a sampon. A "sikersztorik" nem jutottak el hozzám.
A kopaszodás sajnos nagyok kellemetlen tud lenni, de sajnos természetes dolog. Előbb utóbb mindenki szembesül vele. (én is 30 körül kezdtem "mikiegeresedni".
Nagyon jó termék család erre a : MILVA
Rengeteg baba hajat növeszt, sűrűsít, dúsít, én nagyon szeretem. Van tonikjuk, pakolásuk, samponjuk, balzsam, szóval minden. Illetve én a Revalid kapszulát ajánlanám neked, serkenti a hajnövekedést, erősíti a hajszálakat.
Ez lesz a te segítséged, neked fejlesztették ki.
Keress csak rá: MINOXIDIL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!