Van itt olyan akinek hosszú haja volt (pl derekáig ért) és kénytelen volt levágatni mert valamitől nagyon elroncsolódott?
Nekem a derekamig ért de kiszőkíttettem a végét és sajnos a hátam közepéig inkább levágattam, mert több cm-es darabok töredeztek le belőle állandóan.
Nagyon szomorú vagyok mert mindig is hosszú hajam volt 😞
Vannak is még sorstársak? Ti könnyen megbarátkoztatok a rövidebb hajjal?
Van valami amit szedtek vagy csináltok, hogy kicsit gyorsabban nőjön?
Köszi a válaszokat:)
23L
Igen, nekem már derék alá ért picit, és most kellett levágni belőle több, mint 10 cm-t, mert már nagyon töredezett volt.
Tudom, nem sok, valakinek fel sem tűnik, de én sokkal rövidebben látom most :(
Nekem is a festéstől kezdett törni, pedig nem is szőkítve volt.
Annyit csinálok, hogy használok rá kókuszolajat, argánolajat, hajpakolást minden mosás után. Nem szárítom, nem vasalom, összefogott hajjal alszok, csak szárazon fésülöm Tangle Teezer-el.
Sajnos a fő oka a töredezésnek tudom, hogy a festés, ezzel tisztában vagyok, de nem hagyhatom abba, mert vannak már ősz szálaim.
Úgyhogy próbálok a hajamra vigyázni, amennyire csak lehet. Remélem egyszer még megnő fenék alá érőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!