Mi a véleményetek a felül sötét szőke (méz) alul pedig sötét barna színű hajról?
hát tényleg eléggé kiment a divatból... jól nézne ki amúgy, de monstmár elég gáz. szerintem úgy 2 év múlva már jó lesz :)
16/L
Szóval a mai világba már nem az egyéni ízlés számít, hanem a mások által kreált mű nézetek.
Na szóval 3 év múlva amikor ez ismét divat lesz már jól fog kinézni, de most amikor a természetesség az étcsokibarna haj a divat ez szar és gáz és csúnya és iszonyú rusnya. LOL Na most tapsold meg magad kedves utolsó(?) és nyomd be a szégyen gombot.
Azt még megértem ha valaki még ha világmegrengető divat lenne se festené be a haját ilyenre és úgy mondja azt hogy szar. Na de hogy ilyen választ kapjak. Istenem.
szerintem gáz. attól függetlenül hogy divat-e vagy sem.
19L
A héten a buszon láttam egy csajt akinek ilyen volt a haja, és nagyon megtetszett.
Én soha nem követtem a divatot, és nem is fogom. Sokan kiröhögik azokat akik követik, mert olyanok mint akiket futószalagon gyártottak:D. 23/N
Szio!
Nekem ilyen a hajam, hogy felül szőke, de abba vannak barna melírok, nem olyan sok és alul meg fekete, valamikor sima valamikor meg kékes.. és sztem nagyon jól néz ki még mindig. és sztem se kövesd a divatot mert undorító.. Legyen olyan a stílusod amilyenben te jól érzed magad és nem más lát annak! Sok sikert, de ne házilag festesd be hanem fodrásszal mert elég macera az egész, én egyszer csináltam meg a b nőmmel és hát mire kész lett leizzadtunk mindketten, azóta fodrász csinálja és nagyon szép!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!