Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az epilálás mindig ennyire...

Az epilálás mindig ennyire fog fájni? :S

Figyelt kérdés
Most vettem életem első epilátorát, kipróbáltam, és hát borzalmasan fáj:D legszívesebben sikítottam volna minden egyes szálnál... az alkaromon meg a bikini vonalamon már ki se mertem próbálni... Idővel hozzá lehet ehhez szokni? Vagy mindig ennyire fájdalmas lesz? 18/L
2010. jún. 26. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

milyen epilátor?

van ami eleve gagyi, azzal fáj. a jobb minőségű braunoknál egyáltalán nem. ha olyanod van, akkor simán alacsony a fájdalom küszöböd, vagy nem feszíted meg a bőrt...

2010. jún. 26. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem birtam elviselni:D Vetem hideggyantát, azzal lehuzom, az sem tökéletes, de utána epillálom és így elviselhető...
2010. jún. 26. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,megszokod. Én a kezemet epilálom,már kb 20x megtettem,első 5 alkalom nagyon rossz volt,legszívesebben minden centi után megálltam volna,most viszont már simán végig csinálom az egészet egyszerre és alig fáj.:)
2010. jún. 26. 14:39
 4/12 anonim válasza:
100%
Én is most vettem egy Braun epillátort, egyszer odatettem a kezemhez, de bevágtam a szekrénybe. Sikítottam! Fuj, nekem ez nem kell. Nagyon fáj, elraktam. Soha többé nem fogom használni.
2010. jún. 26. 14:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Braun epilátor, bár nem a legdrágább:) Köszi, akkor van rá némi esély, hogy megszokom, bár a fájdalom küszöböm valóban alacsony! Próbáltam megfeszíteni a bőrt, csak elsőre még elég nehéz volt. 3.válaszoló, a kezedet hogy tudod leepilálni? Nekem is le kellene, de nagyon rossz volt (picit próbáltam), meg a jobb kezemmel majdhogy nem béna vagyok...:D
2010. jún. 26. 14:50
 6/12 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, én is majdnem ezt csináltam, de én adtam magamnak meg az epilátornak egy esélyt. Bízom benne, hogy előbb-utóbb 'összebarátkozunk':)
2010. jún. 26. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első mindig fáj, mert ilyenkor az összes szőrszálat kiszedi. Visszanőni viszont nem egyszerre fog, hanem szakaszosan, meg te is megszokod az epilálást. Egy idő után már nem is fog fájni, csak zsibbadni.

Az alapelv: minél vékonyabb a bőr, annál jobban fáj. Legvastagabb a lábszáradon, legvékonyabb a bikinivonalnál...

Én 13 éve epilálom Braunnal a lábam és a hónaljam. Meg lehet szokni, nekem már egyáltalán nem fáj.

2010. jún. 26. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Én is évek óta epilátort használok és már észre se veszem a fájdalmat. Igazából nem is értem az olyat aki megveszi 1x használja azt eldobja. -.- Az ilyen mit gondol mikor megveszi? :D Idővel meg lehet szokni.
2010. jún. 26. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
3. válaszoló vagyok . Elsőre lassan haladj,egy területet ,mondjuk egy 3 centiset csinálj csak,de azt alaposan,utána epilálj máshol vagy pihenj kicsit.Én így kezdtem.Ha egyszerre nem bírod,akkor minden zuhanyzás után,tehát naponta egy kis részt.
2010. jún. 26. 16:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Én is darabokban próbáltam csinálni, de így se volt egy leányálom. Remélem majd csak belejövök:P
2010. jún. 26. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!