Körülbelül középbarna hajam van és fehér hajat szeretnék. Mennyire roncsolná a hajam? 16/l
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz egyből fehér, hanem szőke lesz először, de hány hajfestés után lesz fehér? És mikor lenő nagyon látványos fog lenőni?2018. nov. 22. 17:20
1/3 anonim válasza:
Nagyban függ attól ki festi, mennyire kompetes, milyen típusú és állapotú a hajad, volt-e festve előtte 😉
A fehér kényes szín, kell rá a lila toner különben nikotinsárga vagy vörös lesz.
2/3 anonim válasza:
Azt a kérdésedet, hogy ha lenő, akkor nagyon látványos lesz e, nem igazán érzem. Mér mit gondolsz van rá esély hogy ne legyen látványos? :) Én szőke voltam és 3 hetente kellett fodrászhoz mennem mert nem estek jól azok a kérdések hogy "és a tövét miért fesfetted barnára?" :D szóval ja, nagyon látványos lesz
3/3 anonim válasza:
Nagyon roncsolja, ne számíts egészséges hajkoronára. Száraz lesz, szalmaszerű, töredezett, nem lesz sima. A lenövés az mindenkori problémád lesz, hisz havonta 1,24 cm-t nő a hajad. Evi 15 centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!