Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketére szoktam festeni az...

Feketére szoktam festeni az amugy eredetileg középbarna hajamat. Ha most valamikor ujra festem mikor rakhatok bele szőke (fehér) melirokat? és az szőkének is látszodna?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Feketéből kb narancssárgáig lehet leszívatni elsőre és az is kb a felére le fog törni. Sok sikert hozzá.
2009. nov. 6. 19:47
 2/3 A kérdező kommentje:
kedves első kommentelő, pont ezért kérdeztem a kérdést mert nem tudtom h akkor most mi van.. de már ok..:D szal köszönöm:P
2009. nov. 6. 20:03
 3/3 anonim válasza:
Szia. Szerintem érdemesebb először barnára festened kb 1-2 alkalommal és utána mehet bele a szőke, mert a fekete hajat szőkíteni, hát.... semmi jó nem sül ki belőle. A barna festékek közül is szerintem olyasmit válassz, ami az eredeti hajszínedet tükrözi. Sok sikert! :)
2009. nov. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!