Lányoknak a bajuszgyanta kell vagy nem?
Figyelt kérdés
Én magamon látom, bár rajtam kívül senki más. Csináltassam vagy ne?2008. nov. 5. 21:10
11/16 Sexylady válasza:
Szia! Engem nagyon sokat piszkáltak vele a fiúk általánosban, pedig nem volt feltűnő. Elkezdtem gyantázni, és nem bántam meg. Nem erősödik, sőt inkább ritkul. Ma már csak néha ha van néhány erősebb szál, azt szemöldökcsipesszel kiszedem. Az új sulimban észre sem veszik.
12/16 anonim válasza:
Nekem nem tul erős...én a szőkítésre esküszök....
13/16 anonim válasza:
Érdemes gyantáztatni ha zavar, ugyanis a gyantától semmiképp sem erősödnek meg a szálak hanem gyengülnek és időről időre észre fogod venni, hogy ritkábban kell gyantaztatnod és akkor is kevesebb , világosabb szálakat. Legjobb kozmetikussal csinaltatni mert ő olyan krémeket, stb tesz rá amitől biztosan nem fog begyulladni, kipirosodni... :)
14/16 anonim válasza:
Most akkor erősödik a gyantától vagy nem? Bocsi, hogy nem írtam választ, de engem is érint ez a dolog és fele ember azt írja, hogy erősödik, fele meg azt, hogy nem. Ja, és valakinél azt is olvastam, hogy a szőkítés undorító. De miért?
15/16 A kérdező kommentje:
Helló! A szőkítés szerintem sem jó, nekem néhány barátnőm szőkíti, és mikor rásüt a nap, csak úgy világít!!! Alapesetben is látszik, hogy szőke, szóvalszerintem feltűnő nagyon. Ha a hónalj és a lábgyantából indulunk ki, akkor semmiképp nem erősödik, nekem a lábam már tizenéve gyantázva van, és most már csak hathetente kell, annyira kevés van, és inkább ilyne pihák, szóval biztos, hogy gyengül, ritkul és kopik.
2008. dec. 7. 18:12
16/16 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok és gyantáztatom kozmetikusnál.Nincs vele semmi gond.És nem erősödik meg 1 kicsit se. Nekem se láccot nagyon de így sokkal joban érzem magam.És ha nincs időm akkor otthon is meg tudom csinálni ugyanúgy.És szerintem ha zavar téged nyugodtan csináld.Semmi bajod nem lesz tőle.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!