Bajuszgyanta. Ti mit gondoltok róla?
a gyantától nem erősödik a szőr.
de inkább csináltasd kozmetikussal, vagy vegyél ilyen kész gyantát mert ott érzékeny a bőr.
Ha ügyesen gyantázol, tehát az egész szőrt kitéped nem csak a felszínét, akkor hosszú távon ritkulni is fog.
20L
én is gyantáztam már le a bajusz szőrt nem annyira feltűnő de mégis jobban érzem magam így
és a gyanta a borotvával ellentétben nem erősíti a szőrt hanem gyengíti :) ezért sokkal jobb ha a nők a kezüket vagy akár a lábukat is gyantázzák :)
de volt mikor én szemöldök csipesszel kitépkedtem
tény hogy fáj de a szépségért meg kell szenvedni :)
Nem erősödik, de sztem első pár alkalommal jobb lenne, ha kozmetikussal csináltatnád.
Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy mivel egy bajuszgyanta 1000ft vagy az alatt van a kozmetikusnál, ezért nem biztos, hogy megéri megvenni a gyantát és otthon bénázni, amivel nagyon mellélőhetsz, ha rosszul sikerül (nagyon érzékeny ott a bőr, könnyen piros marad, megéghet...stb). Szóval nem sokat spórolsz vele.
Amúgy támogatom a gyantázás ötletét, mert ez tényleg igényeségi kérdés és szerintem a szőkítés sem megoldás, mert attól ugyanúgy marad bajusza az embernek, és egy szőke bajusz semmivel sem kevésbbé gáz, mint egy fekete. A fekete meg nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!