Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bajuszgyanta? Dm vagy Rossmann...

Bajuszgyanta? Dm vagy Rossmann? Melyik részlegen találom?

Figyelt kérdés
Bajuszgyantát szeretnék vásárolni, Ti kipattogtok Tőle? Hol veszitek, melyik drogériába jobb? Hány hét után nő vissza Nektek és az üzlet melyik részlegén találom meg?
2010. febr. 27. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:

a többi szőrtelenítőnél találod.sztem Rossmannban olcsóbb.de sajna nekem nem 100%os az eredmény.:(és még fáj is+piros lesz a helye...bár ez természetes.

nyugtató krémet kell használni utána

2010. febr. 27. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a DM-be veszem a Baleásat.(tépős)

megveszem a zöld vastagcsíkot, ami lábra van, és azt szoktam vágni méretre.Csak 1000 ft-ba kerül és nagyon sokáig elég.

2010. febr. 27. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Rossmann-ban szoktam venni az x-epil nevezetű hideg gyantacsíkokat.Egy dobozba 12db (6 dupla csík) és 2 törlőkendő található.

Nekem bevállt.Igaz hetente kell vele csinállnom mert nekem nagyon hamar visszanő,de szinte tökéletesen leszedi.

Gyantázás után a dobozban található törlőkendővel szépen le lehet szedni a gyantát ami a bőrön maradt.Ha ez megvolt kend be valami nyugtató balzsammal.Én LSP csipkebógyó gyantázás utáni nyugató balzsamot használok.Nekem tökéletesen bevált.

Sok sikert!:D

2010. febr. 27. 13:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó: Az x-epiles gyantacsíkot, amit veszel az rendes bajuszgyanta vagy külön bajuszra van és arra veszed?
2010. febr. 27. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát arcra való.Azt írja, hogy bajusz és az áll szőrtelenítésére, valamint az érzékeny bőrfelületek gyantázására.
2010. febr. 27. 13:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi :)
2010. febr. 27. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

én is baleásat veszek, de nekem is piros utána, és még le is hámlik:(

azt a csipkebogyós izét hol veszed, előttem válaszoló? és mennyibe kerül?

2010. febr. 27. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

1000FT körül mozog. És nem tudom már, hogy hol vettem mert még több mint a fele megvan ezért még csak 1x vettem, nagyon sokáig elég.

De rákerestem neten, bio bolt jött ki, hogy ott lehet kapni.

amúgy a neve:LSP csipkebogyó gyantázás utáni nyugató balzsam. Nekem nagyon bevált, rögtön enyhíti a pirosságot és pár perc múlva már egyátalán nem látni semmit.

2010. febr. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!