Bajuszgyanta? Dm vagy Rossmann? Melyik részlegen találom?
a többi szőrtelenítőnél találod.sztem Rossmannban olcsóbb.de sajna nekem nem 100%os az eredmény.:(és még fáj is+piros lesz a helye...bár ez természetes.
nyugtató krémet kell használni utána
Én a DM-be veszem a Baleásat.(tépős)
megveszem a zöld vastagcsíkot, ami lábra van, és azt szoktam vágni méretre.Csak 1000 ft-ba kerül és nagyon sokáig elég.
Én a Rossmann-ban szoktam venni az x-epil nevezetű hideg gyantacsíkokat.Egy dobozba 12db (6 dupla csík) és 2 törlőkendő található.
Nekem bevállt.Igaz hetente kell vele csinállnom mert nekem nagyon hamar visszanő,de szinte tökéletesen leszedi.
Gyantázás után a dobozban található törlőkendővel szépen le lehet szedni a gyantát ami a bőrön maradt.Ha ez megvolt kend be valami nyugtató balzsammal.Én LSP csipkebógyó gyantázás utáni nyugató balzsamot használok.Nekem tökéletesen bevált.
Sok sikert!:D
én is baleásat veszek, de nekem is piros utána, és még le is hámlik:(
azt a csipkebogyós izét hol veszed, előttem válaszoló? és mennyibe kerül?
1000FT körül mozog. És nem tudom már, hogy hol vettem mert még több mint a fele megvan ezért még csak 1x vettem, nagyon sokáig elég.
De rákerestem neten, bio bolt jött ki, hogy ott lehet kapni.
amúgy a neve:LSP csipkebogyó gyantázás utáni nyugató balzsam. Nekem nagyon bevált, rögtön enyhíti a pirosságot és pár perc múlva már egyátalán nem látni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!