Apró sűrű pattanàsok jelentek meg rajtam, de csak az arcom két oldalán (a homlokomon és àllamon nem) mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Régebben is volt egy egy pattanásom,de 2 -3 hónapja nagyon sok és nem múlik.(21 vagyok) esetleg valamit ajànlanàtok ami segíthet?2018. nov. 13. 00:04
1/4 anonim válasza:
IPL villanófényes kezelés eltüntetné rólad. Nekem legalábbis ez vált be.
A 11. kerületben csináltam. Szólj ha kell a hely neve.
2/4 anonim válasza:
Allergia sminktermekekre, lemosokra, kremekre. Keruld a komedogen osszetevoket. Es az illatanyagos kremeket (nehez lesz mert kb mind az).
3/4 A kérdező kommentje:
Külföldön élek..de köszönöm:)
Nemhasználok semmilyen új sminkcuccot ,lehet hogy egyik naprol a másikra alakult ki az allergia?
2018. nov. 13. 09:39
4/4 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, jobban meg tudja állapítani hogy mi lehet a probléma. Lehet allergia, valamilyen meglévő sminkcuccra vagy akár ételre is (egy ismerősöm pl akkor pattog így ki ha csoki eszik, neki is időközben alakult ez valahogy ki), lehet valamilyen lappangó betegség jele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!