Rosszul sikerült hajfestést kijavíthatom így?
Középbarna az eredeti hajszinem, garnier color naturals sötètszőkével volt festve hónapokig. egyenletesen fogta, de nem tetszett igazán, olyan f$s színű volt.
Most átfestettem az egészet a kb eredeti 6-os színmélységemre, hogy visszabarnuljak. mivel a f@s árnyalatot akartam eltüntetni, 6.1-es hamvas árnyalatot választottam, fodrászkellekes Indolával.
Az egy dolog hogy rém ronda kosz-barna színe lett...de ráadasul még foltos is lett, szóval az arcom körül és a homlokom feletti 5-6 cm-es rész szinte fekete lett.:/
Azóta már 4x mostam (tehát minden nap:), így valamennyit kopott, de nagyon nem tetszik.
Van értelme atfestenem MOST? Szintèn 6-os színmélységre gondoltam csak vm meleg fényűre. és nem Indolára...
A Garnier jól teljesített eddig egyenletes fedésben, az más kérdès hogy a 8-as árnyalat nem nekem való volt..., de szóval garnier color naturals-ből gondoltam egy meleg 6-os árnyalatra (mogyorobarna 6.25 pl).
Van értelme vajon? befogja egyàltalán? vagy várnom kell 1 hónapot amíg még jobban kopik a mostani?
Köszi szépen, igen pont egy 3-as árnyalat is megtetszett amúgy.
Megcsináltam a C-vitaminos pakolást első körben, és elképesztő, de működik.:D Leszedte a feketés-mocsárszínű részeket teljesen! Nagyon szép melegbarna színű lett, a végei felé sötétszőkés tincsekkel, de teljesen természetes a hatás, semmi foltosság.
Még egy árnyalattal talán lehetne világosabb, lehet még egyszer teszek mahd rá C-citamint, de igazából ez a barna is kezd megtetszeni.:)
Az biztos hogy innentől csak 7-es színmélységgel fogok festetni majd, és csak arany árnyalatokkal - amiket eddig notóriusan kerültem, nem is értem miért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!