20 évesen nektek megengedik a hajfestést vagy a körömlakkot, epilátort?
En tavaly, 17 evesen koltoztem el otthonrol egyetem miatt, azota azt csinalok magammal amit szeretnek, szuleim nem szolnak bele. Ha rosszul sul el valami a dontesembol, max megkapom a “remelem ez egy jo tanulsag volt” szoveget.
20 evesen azert mar eleg felnott vagy ahhoz, hogy befesd a hajad, lakkozz stb. Miert fuggsz ennyire a szuleidtol? En biztos elkoltoznek/nem lennek otthon soka, ha megtiltanak ezeket egy FELNOTTnek.
15 eves koromban volt az elso hajfestesem, koromlakkot szerintem poenbol meg anyum is felkent nekem 5 evesen, hogy “csininek” erezzem magam. Epilatorozni meg 16 eves korom ota szoktam, nekem meg anyum adta magatol, szinte keres nelkul
12 évesen màr gyantáztattam a làbam mert brutál szőrös volt, 16 évesen engedte anya a melírt, lakkozni rendszeresen 15 évesen kezdtem el, ebbe miért szólnànak bele?
Egyébként 20 évesen már rég nem laktam otthon. Akkor màr tetovàltattam is.
Unokahúgaim most 15-16 évesek, kb 2 éve szőrtelenítenek, lakkozni rég óta lakkoznak, hajfestést viszont nem engedi az anyjuk de nem is szeretnének.
Örülök, ha itt mindenki el tudott költözni a szüleitől 18 évesen...
Most ez nem olyan, nyilván látják is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!