Nők, lányok, télre meg szoktátok hagyni a szőrt a lábatokon vagy leszeditek? És nyárra?
Szerintem a kisebb arányba leszek, de én meghagyom télre teljesen. Hosszú nadrágba vagy harisnyába vagyok végig, plusz nincs senki, akit le kéne hogy nyűgözzek, csak én látom, engem meg nem kifejezetten zavar. Nyáron aktívan, hetente kétszer borotválkozok.
18
Télen nyáron minden nap borotvalom. Gyűlölöm és a szőrt és kényelmetlenül érzem magam ha nem sima a bőröm.
33N
Télen is szeretnék tetszeni a páromnak, úgyhogy leborotválom 2-3 naponta évszaktól függetlenül.
Amikor nem volt párom akkor ahogy volt kedvem (nyárom mindig borotváltam, csak télen nem feltétlenül). Ha magamnak akartam tetszeni borotváltam ha hidegen hagyott akkor nem.
20/l
Régebben sokszor meghagytam télire, amikor nem volt párom. Hosszú nadrág, harisnya alatt különösebben nem zavart, amíg nem látta senki.
Azóta van párom is, meg ipl-es szőrtelenítőm is, amivel nagyrészt eltüntettem a szőrt. Időnként átvillogtatom, és ennyi, ki se nő. Végre nem kell kínlódnom a szőrtelenítéssel. 30N
Leszedjük, csak max nem olyan hamar, mint nyáron...
Szóval télen semmi borotva, jobban van idő és lehetőség epilátor vagy gyantaképesre növeszteni. :)
Én ugyanúgy szörtelenítek, mint nyáron, mert nem másoknak, hanem magamnak akarok megfelelni és nekem ez a normális igényesség kategória!
60/N
Mivel nincs barátom így én nem szoktam egyáltalán borotválni magam ,kivéve ha szoknyát,rövid nacit veszek fel. Így nyáron igen muszáj borotválni,télen csak akkor ha olyan a harisnya,hogy átütne ,hogy bozontos a lábam :D
Amúgy amikor volt barátom én kb mindennap borotváltam,mert a gyantát és egyéb dolgokat nem tudom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!